Mislite zdravo, živite zdravo!

Koncept naših usluga, uključujući gastronomsku ponudu je usmjeren na promociju zdravih navika.

U našem hotelu nećete osjetiti duhanski dim (osim u izdvojenoj prostoriji za pušače), dok se u à la carte restoranu i baru služe zdrave kulinarske kreacije te bezalkoholna osvježenja.

Naša ponuda i ambijent će vas ohrabriti da provedete zdrav i aktivan odmor u Sarajevu!

Obnovite energiju zdravim obrokom u restoranu  “1984”!

Ime našeg restorana “1984” slavi sportski događaj koji je obilježio historiju  grada Sarajeva i BiH – Zimske Olimpijske igre ‘84.

Unikatan dizajn spaja toplinu etno motiva sa modernim elementima poput betona i neonskih svjetala u jednu harmoničnu cjelinu, u koju svjetlost ulazi kroz velike portale. Vesela ilustracija Sarajeva i olimpijskih motiva na zidovima će vas zabaviti dok čekate na vaš zdravi specijalitet i bezalkoholno osvježenje.

Zar ne mislite da je ovo idealno mjesto za obnovu energije nakon maratonskog sastanka ili snježne avanture?

Utonite u opuštajući “Chill café” ambijent!

Zamislite orijentalni kutak sa udobnim sofama i zidovima prekrivenim tradicionalnim bosanskim ćilimima u maštovitoj kombinaciji sa neonskim svjetlima, modernim namještajem i dosjetljivim motivima olimpijske maskote  “Vučko”!

Ispred kamina koji umjesto vatre krije neonsko svjetlo možete utonuti u fotelju od krzna i sumirati utiske dana.

Priuštite sebi momenat opuštanja, napunite se energijom razigranog ambijenta i krenite u vašu sljedeću sarajevsku avanturu!

Posegnite za sarajevskim nebom u “Igman baru”!

Na 15. spratu našeg tornja će vaš doživljaj Sarajeva postati poseban!
U treperavoj atmosferi našeg panoramskog sky bara možete osjetiti blizinu neba  i upiti ljepotu pogleda na urbanu panoramu okruženu zelenim vrhovima.

U ovom magičnom ambijentu ćete sasvim sigurno doživjeti Sarajevo u njegovom punom šarmu i autentičnosti…ne propustite ga!

 

 

IGMAN BAR