Inspirišite kreativne umove!

Naše konferencijske sale se mogu prilagoditi bilo kojoj veličini ili vrsti događaja, od malih privatnih prijema do velikih proslava ili poslovnih konferencija.

Dvije kongresne sale u teatar postavci mogu ugostiti po 400 osoba (ukupan kapacitet 800), a raspolažu najsavremenijom opremom koja vam je potrebna za dinamične i interaktivne radne sastanke, prezentacije, kongrese ili konferencije.

Razigran dizajn i sunčevi zraci koji ulaze kroz velike portale, sigurno će rasplamsati kreativnu energiju na vašem poslovnom događaju!

Za posebne svečane trenutke!

Uz malo kreativnosti naših event menadžera, dobru postavku i dekoraciju sa stilom, naši prostori se mogu transformisati u perfektno mjesto za vašu sljedeću rođendansku zabavu, proslavu godišnjice ili svadbu iz snova!

Originalno uređene, prostrane sale ispunjene svjetlošću, uz ukusne zdrave specijalitete i bezalkoholne koktele, učiniti će vašu svečanost centrom dobrog raspoloženja!

Konferencijski&banquet kapaciteti

Odaberite prostor, spajajte, razdvajajte, preuredite i napravite sa nama postavku koja će potaći kreativnu radnu atmosferu i odlično raspoloženje!

“Bjelašnica” konferencijska sala V sprat

“Igman” konferencijska sala IV sprat

Sale za sastanke 1, 2 i 3 na obje etaže se mogu spajati:
1+2 ili 2+3 za dupli kapacitet!

Naša tehnička podrška i najsavremenija oprema
su vam uvijek na raspolaganju:

LCD projektor I Flip-chart tabla I Wireless/kablovski internet I Laptop I Razglas I Oprema za simultano prevođenje I Govornički pult

 

Kontakt za rezervacije:

E: HB3G8-SL@accor.com

T: +387 33 483 908