Vikend akcija povodom otvorenja  

2 noći za dvije osobe po cijeni jedne noći I 89 Eur

Budite među prvim gostima u našem tek otvorenom ibis Styles tornju u Sarajevu i iskoristite akcijske cijene povodom otvorenja!

Inspirisan Sarajevom i njegovom tradicijom zimskih sportova, unikatni ibis Styles Sarajevo je mjesto na kojem ćete istinski osjetiti šarm glavnog grada BiH.

Naš nepušački hotel u kojem se služe zdrave delicije i bezalkoholni napici, perfektno je odredište za sve vas koji želite kratku i zdravu obnovu energije.

Potražite nas i rezervišite zdravi vikend odmor sa vašim partnerom ili prijateljima!

Šta je uključeno u Vikend paket?

2 noći za 2 osobe po cijeni jedne I zdravi doručak I detox cocktail

Napomena:

Akcijska vikend ponuda važi do 28. 12. 2018. godine, a rezervacije su moguće do 26. 12. 2018. Check In od 14:00 I  Check out do 12:00

Otkrijte tajne Sarajeva! 

Paket cijena 2 osobe x 2 noći  I  209 Eur

Pitate se gdje možete pronaći različite kulturološke i religijske spomenike u razmaku od 50 metara? To je Sarajevo. Grad šarmantnih kontrasta u kojem se  sastaju Istok i Zapad, energija mladosti i tradicija, grad prelijepih olimpijskih planina i srčanih ljudi koji će vas osvojiti.

Inspirisan Sarajevom i njegovom tradicijom zimskih sportova, ibis Styles Sarajevo je upravo mjesto na kojem ćete osjetiti autentičnu vibru ovog grada.

Rezervišite ovaj paket i Otkrijte tajne Sarajeva!

  

Dan 1

Check In                                                                                              14:00

Tradicionalna večera sa bosanskom porodicom                          19:00

Dan 2

Obnovite energiju zdravim doručkom                             06:30 – 10:30

Organizovana šetnja kroz Sarajevo                                  14:00 – 16:00

Ako želite nastaviti istraživati Sarajevo sami u večernjim satima, naše osoblje će vam rado dati upute i savjete!

Dan 3

Doručak                                                                                06:30 – 10:30

Check out                                                                                            12:00

Znamenitosti koje ćete obići u šetnji sa vodičem:

(polazak u ul. Gazi Husrev begova 75)

Baščaršija – Sebilj  – Stari Grad – Stara Pravoslavna crkva – Katedrala Srca Isusova  – Sinagoga – Gazi Husrev-begova džamija – Sahat kula – Stara medresa – Bezistan –  Mjesto atentata na austro-ugarskog prijestolonasljednika – Latinska ćuprija

Šta je uključeno u paket?

2 noći za 2 osobe I doručak  I tradicionalna večera sa bosanskom porodicom I transport do mjesta polaska na organizoavne sadržaje I organizovani obilazak/šetnja gradom I

Napomene:

Ponuda važi do februara 2019. Molimo izvršite rezervaciju najmanje 24 sata unaprijed kako bismo pripremili sve za vaš ugodan boravak!

Olympijska avantura u Sarajevu 

Paket cijena za 2 osobe x 2 noći  I 249 Eur

Paket Olimpijska avantura u Sarajevu je idealna kombinacija boravka na svježem planinskom zraku i kratkog gradskog odmora tokom čitave godine. 

Tura je kreirana na način da vam dočara Olimpijski duh Sarajeva i budi uspomene na daleku 1984 kada su se u Sarajevu održale XIV Zimske Olimpijske igre. Obići ćete sva mjesta koja su igrala centralnu ulogu tokom Olimpijade, od stadiona Koševo i dvorane Zetra, do Olimpijskih planina Bjelašnice, Igmana and Trebevića.

A kako je enterijer ibis Styles Sarajevo inspirisan upravo Sarajevom i njegovom tradicijom zimskog sporta, vaša Olimpijska avantura će se nastaviti po povratku u hotel!

   

Dan 1

Check In                                                                                                          14:00

Tradicionalna večera sa bosanskom porodicom                                     19:00

Dan 2

Obnovite energiju zdravim doručkom                                                        06:30

Start vaše Olimpijske avanture                                                                    07:30

(polazak ispred hotela)

Povratak u hotel                                                                                              12:00

Ako želite nastaviti istraživati Sarajevo sami u poslijepodnevnim satima, naše osoblje će vam rado dati upute i savjete!

Dan 3

Doručak                                                                                              06:30 – 10:30

Check out                                                                                                          12:00

Šta je uključeno u paket?

2 noći za 2 osobe I doručak  I tradicionalna večera sa bosanskom porodicom I transport do mjesta polaska na organizoavne sadržaje I organizovani obilazak Olimpijskih planina I

Napomene:

Molimo izvršite rezervaciju najmanje 48 sati unaprijed kako bismo pripremili sve za vaš ugodan boravak!

Fan ste vježbanja sa ličnim trenerom? Nastavite sa tim tokom odmora ili poslovnog puta u Sarajevu!

20% popust na programe PFHSC centra od decembra 2018  

Ako ste fan vježbanja sa ličnim trenerom, ne morate pauzirati dok boravite u ibis Styles Sarajevo! I to nije sve – svi gosti ibis Styles Sarajevo imaju obezbijeđen specijalni popust u našoj partnerskoj, sportskoj organizaciji Pro-Fit Health.Strength & Conditioning (PFHSC). Ovdje certificirani fitness eksperti provode visoko sofisticirane, individualne sportske programe baveći se ustaljenim zdravstvenim problemima koji proističu iz dugog sjedenja za računarom, nepravilnog treninga i stresa.

U najsavremenije opremljenom trening centru udaljenom samo nekoliko minuta vožnje od hotela, možete koristiti sljedeće usluge uz popust od 20%:

Individualni testovi zdravlja  

Neinvazivni testovi i pregledi poput testa funkcionalnosti pokreta ili ergospirometrije, identificirat će problematične tačke u vašem organizmu.

Individualni treninzi i lični trening program  

Ako boravite kod nas više dana, ne morate se odreći vježbanja sa ličnim trenerom. PFHSC sportski stručnjaci koji rade sa vrhunskim, profesionalnim sportistima će uvijek pronaći slobodan termin za vas. Iskoristite i priliku da sa njima sastavite vaš lični trening program zasnovan na rezultatima vaših testova zdravlja, i edukujte se o tome kako ćete ispravnim stavom i treningom poboljšati funkcionalnost vašeg tijela.

Oporavak  

Nakon testiranja, vježbanja i edukacije, za oporavak muskulature i potpunu relaksaciju je tu naš Wellness&Spa center sa bazenom, saunama i ponudom različitih masaža.

Više o Pro-Fit Health.Strength & Conditioning programu