Ibis Styles Sarajevo

Economy Design hotel

 

ibis Styles Sarajevo, jedan od brandova vodeće svjetske grupacije AccorHotels, je novo-otvoreni gradski hotel unikatnog dizajna smješten blizu međunarodnog aerodroma, ali i centra glavnog grada BiH.

Unikatna atmosfera u našem nepušačkom hotelu u kojem se služe zdravi specijaliteti i bezalkoholni napici, te obnova energija uz naše sportske i rekreativne ponude,
učinit će da osjetite energičnu vibru Sarajeva na najbolji način!

Dizajn hotela inspirisan Sarajevom i njegovom tradicijom zimskih sportova, iznenadit će vas razigranom, smjelom kombinacijom stilova i materijala koja simbolizira spoj Istoka i Zapada, tradicije i modernog.

Originalna igra kontrasta dizajnirana je sa takvom jednostavnošću da ćete se osjećati opušteno…i uživati u zdravom snu na “Sweet bed by ibis Styles”.

Otkrijte više o ibis Styles Sarajevo 

Naše osoblje na recepciji vam je na usluzi 24/7 i učinit će vaš boravak maksimalno ugodnim – pomoći u organizaciji transfera,  rent-a-car, obilazaka  grada ili izleta na planine, masaža i još mnogo toga.

Dozvolite da se mi pobrinemo o malim stvarima i uživajte u prelijepom boravku u Sarajevu!

*Jedan dio našeg hotela je u procesu renovacije tako da su neke od slika koje vidite 3D vizualizacija naših budućih prostora.
Vrlo brzo ćemo vam umjesto njih prikazati prave fotografije!